Tilmelding til konfirmation

Konfirmationstilmelding senest 15. august:

Klik på Tilmelding konfirmation 2025 for at tilmelde jeres barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID/MitID.

Ved tilmeldingen bliver I bedt om at oplyse både hvor jeres barn skal gå til konfirmandforberedelse og hvor selve konfirmationen skal ske.

Jeres barn er altså velkommen til at deltage i konfirmandforberedelse i Sct. Mortens Kirke og blive konfirmeret i en anden kirke. 

OBS der er to Sct. Mortens kirker i Danmark. Så vær opmærksom på, at det er den i Randers I tilmelder jer. Sct. Mortens kirke skal iøvrigt skrives "Sankt Mortens kirke" i tilmeldingen (altså ikke med forkortelsen). 

Når I er fælles om forældremyndigheden skal begge forældre godkende tilmeldingen med MitID. Når den ene forældre har oprettet og godkendt tilmeldingen, vil den anden forældre få en besked i E-boks om at acceptere tilmeldingen med mitID. Man behøver dog ikke vente på beskeden i e-boks. Du kan også logge direkte ind via linket "Tilmelding til konfirmation 2024". 

Har du eneforældremyndighed, er det kun dig der skal lave tilmeldingen. 

Hvis I ikke har nemID eller hvis I af andre grunde ikke ønsker at benytte den "elektroniske" tilmelding, er det muligt at udfylde tilmeldingen på en papirblanket. 

Blanketten kan I få ved henvendelse til kirkekontoret ved Sct. Mortens Kirke, Kirketorvet 10, 8900 Randers C. 

Hvis I har brug for hjælp til tilmeldingen eller der er specielle forhold som gør sig gældende, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret på tlf.nr. 86 42 29 21 eller mail; sanktmortens.sognranders@km.dk