Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST - Antidotum Tarantulae

Dato
Tirsdag d. 23. februar 2021, kl. 19:30
Sted
Sct. Mortens Kirke, Kirketorvet 10, 8900 Randers C

Antidotum Tarantulae - Så improviseret som i gamle dage 

Alle kan have brug for en modgift, og Antidotum Tarantulae tilbyder modgift mod tarantelbid. Selv har Antidotum Tarantulae taget en modgift mod noder og improviserer over musik fra 16-1700-tallet. 

Vi kan ikke vide, hvordan musik lød for 400 år siden, men ud fra samtidige beskrivelser tyder alt på, at improvisation, og ikke en nedskrevet node, var grundlaget for musikken. Måske skyldes det modgiften, men Antidotum Tarantulae er ikke gode til at spille efter noder og må derfor gøre som i gamle dage – improvisere. 

Dan Selchau lærte at spille blokfløjte af sin far som femårig. Det lød ikke som det skulle, og Dans far fik fløjten i hovedet. Siden har Dan og hans fløjter fulgtes ad. De har gået på konservatoriet og senere spillet i en række lande over hele verden. Dan og fløjterne har spillet alverdens musik men med en særlig kærlighed til mellemøstlig musik, jazz og øjeblikkets musik. 

Oprindelig ville Lars Rosenlund Nørremark være palæontolog, men så købte Lars' mor et stort harmonium, og så var hans skæbne beseglet. Senere blev det til det større kirkeorgel, og Lars drog til Aarhus for at forfine sin orgelkunst hos Anders Riber og Ulrik Spang-Hanssen på Det Jyske Musikkonservatorium. Efter endt studietid og debut blev Lars ansat på musikkonservatoriet som orgellærer. Samtidig er han organist ved Galten Kirke.

Antidotum Tarantulae er Dan Selchau, blokfløjte og Lars Rosenlund Nørremark, cembalo