Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Intim guitarkoncert med Frederik Munk Larsen.

Dato
Onsdag d. 9. februar 2022, kl. 19:30
Sted
Randers Klosterkirke, Blegdammen 1, 8900 Randers C
Pris
fri entré

Frederik Munk Larsen (f. 1974)

Guitaristen Frederik Munk Larsen har igennem en kompromisløs tilgang til både kunstnerisk kvalitet og alsidighed, opnået stor anerkendelse for sine inspirerede fortolkninger af musik fra renæssancen til vor tid. 

Koncertturnéer har ført ham til festivaler i Nord- og Sydamerika, hele Europa og Norden, og Kina, som solist og som kammermusiker i bl.a. Århus Sinfonietta (DK) , Curious Chamber Players (SWE), med fløjtenisten Anna Melander og med violinisten Karin Hellqvist. Han samarbejder med sangere som bl.a. Peter Lodahl, Klara Ek og Ekaterina Bakanova. Han har været solist med orkestre som Copenhagen Philharmonic, Aarhus Symfoniorkester, Danish Chamber Orchestra, Århus Sinfonietta og Aalborg Symfoniorkester i koncerter af bl.a. J. Rodrigo, Lisa Streich og Simon Steen-Andersen.

Han er uddannet på konservatoriet i Århus, Hochschule für Musik, Köln samt i Barcelona. Debut fra solistklassen i 2001 og nu lektor og hovedlærer i guitar på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor han leder en succesfyldt klasse, der tæller adskillige internationale prisvindere. Han giver jævnligt mesterkurser i udlandet og medvirker på 17 CD indspilninger. Han er vinder af adskillige priser både som solist og kammermusiker ved internationale musikkonkurrencer.

Komponister som bl.a. Bent Sørensen, Jeppe Just Christensen, Simon Steen-Andersen, Svend Nielsen, Rei Munakata, Ailis Ni Riain, Erika Vega, Nicolai Worsaae, Morten Ladehoff, Christian Præstholm og Niels Rønsholdt har komponeret soloværker til ham.

I sommeren 2013 gennemførte han under overskriften “Klangveje - en koncertrejse til fods” en usædvanlig koncertturne hvor han med guitaren på ryggen vandrede 600 km igennem store dele af Danmark for alene og i samspil med lokale musikere og komponister at give 17 koncerter fordelt på 24 dage. Sommeren 2019 gentog han turen, i denne udgave fra Helsingør til Ribe